WELKOM BIJ GRIEKSPOOR SPORTS B.V.

 

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van tennisbanen en sportaccomodaties. Wij kunnen u onafhankelijk advies geven over de keuze van de baansoort omdat wij alle baansoorten leveren. Of de tennisbaan nou indoor of outdoor is, uw wensen bepalen de keuze van de ondergrond. Wilt u in de winter door tennissen maar heeft u geen overdekte hal? Dan hebben wij de geschikte oplossing, wij overdekken de tennisbaan door middel van een blaashal. De blaashal wordt opgezet in het najaar en in het voorjaar weer afgebroken. Zo kan er het gehele jaar getennist worden. 

 

Naast het aanleggen van tennisbanen verzorgen wij ook het onderhoud van tennisbanen en sportaccomodaties. Wij doen onderhoud voor elke baansoort, het onderhoud is erg belangrijk voor de langdurige kwaliteit van een tennisbaan. Naast het onderhoud van een tennisbaan doen wij ook het onderhoud van sportaccomodaties. Wilt u dat uw sportaccomodatie er goed bij ligt, wij streven naar een hoge kwaliteit.

 

Voor de volledige inrichting van uw tennisbaan of sportparkkunt u ook bij ons terecht. Wij verkopen tennis accessoires voor zowel op de baan als naast de baan. Wij beschikken ook over technieken voor het drukken van logo's en sponsoruitingen, zowel voor clubs, eindgebruikers als groothandel.

 

We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten en diensten.

 

U kunt gedetailleerde informatie over onze producten en diensten online vinden, of u kunt contact opnemen met ons voor verdere ondersteuning.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op onze website, zodat u als eerste weet heeft van al onze procducten en diensten. 

UA-37756047-6